Wednesday, December 12, 2018

Apple employees keep walking into glass walls at new headquarters

Employees are facing an unusual problem at the new Apple headquarters in Cupertino, California.

One of the defining features of the office, located on the stunning 175-acre campus, is the abundant use of glass panes. Unfortunately, they have been rather hard to spot as employees have been walking right into them.

According to a new report from Bloomberg, the staff had tried to navigate around the problem by sticking Post-It notes on the glass surfaces. But they were soon removed in order to preserve the aesthetic design of the office.

The building is surrounded by 45-foot tall curved panels of safety glass. The interior work spaces, known as “pods”, are also made of glass.

The office was designed by Apple design chief Jony Ive and British architectural firm Foster + Partners. After the unveiling of the first look, the campus architecture was praised by fans and publications for its sleek appearance. The futuristic design, which includes a circumference almost a mile long, resembles a circular spaceship which earned the campus its nickname.

Keep reading on MSN.com